Pages

Friday, July 15, 2011

I'm back.....

Salam all..

Ya Allah...lama sungguh x update blog ni...terima kasih pada yg rajin singgah blog ni walaupun xde update.. 
since june ari tu memang bz dgn skool..every saturday ada program kat skool untuk sebulan berturut-turut..
ramai cikgu merungut..ya laa kan bukan x bersyukur dgn rezeki yg Allah kurniakan tapi kita ni manusia biasa  gak perlu rehat yg cukup..

ebendo keje setengah hari pun tp penatnya mcm keje 24jam full day ok...apa taknya..dok menjerit2 bagai dalam kelas, dgn kerenah murid2 yg mmg menguji kesabaran setiap hari..mau x nya penat...rsnya lebih penat dari keje kat buruh binaan kot...hahaha...

tu blum lg kena hambat students yg dok keluar masuk kelas...aiyooo serupa petting zoo dah skool ni rsnya.. dgn yg terjerit2, terlompat2 mcm kera..fuhhhh serius rs nak quit tp dlm keadaan ekonomoney ni mmg x leh nak berhenti dan skrg ni pun susah skit nak cari keje lain kan..so redah ajer laa..bertabah lah...inshaallah moga ada rezeki yg lebih baik akan tiba..yg penting usaha, doa dan tawakkal.....ameen..

daaaaaaaaaa....


1 comment:

Majid Ali said...

Please for humanity's sake please do it once
I have made a blog at blogger.com Since i have added a google adsense in the blog but haven't made a penny with this. I need your help and support to help me make some money to PAY MY Tuition Fees.

What you have to do is follow these simple steps

1.go to my blogger profile and visit my blog "Kwotz - Golden Words of Life"
2.Remain on the page i.e Kwotz for one minute or so and do some random surfing
3. click ONE of the ads that APPEALS to you from ADChoices boxes and visit there.
4.remain on that page for one minute or so and do some random surfing.
and that's it.

Note: Only ONE click is needed. If you don't wanna help then just visit my blog.
I will be grateful to you if you put my blog on your Blogroll.
I really need your help

Related Posts with Thumbnails